Begivenheden har allerede fundet sted.

Torsdag d. 30. september 2021, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Baunekirken, Østerbyvej 10, Tjørring, 7400 Herning
Daniel Dørken Kristiansen
Aftengudstjeneste med skriftemål og altergang

Aftengudstjenester med skriftemål og altergang

I efteråret afholdes som noget nyt to aftengudstjenester med skriftemål og altergang. Ideen opstod i vinter under corona-nedlukningen, hvor en gudstjeneste kun måtte vare 30 minutter. Her kunne vi ikke nå at have altergang, og derfor begyndte vi at holde korte nadvergudstjenester om aftenen i stedet. Det viste sig at være en god måde at være sammen på, og derfor fortsætter vi. Gudstjenesterne har fokus på musik, stilhed, refleksion, bøn – og så altså skriftemål (personlig tilsigelse af syndernes forladelse) og altergang. Gudstjenesterne i efteråret afholdes sidste torsdag i september og november kl. 19.30 i Baunekirken.